Тези зодии се променят драстично, щом си пийнат

Тези зодии се променят драстично, щом си пийнат

На тези зодии не им е лесно, когато пият. Те трудно се контролират и алкохолът бързо им повлиява. Започват да се държат по странен начин, правят сцени, издават тайни, създават хаос, наистина се променят. Вижте кои са, според „Pun Villa“.

Козирог

Те са сериозни и отговорни зодии, леко дистанцирани и потайни. Не показват често забавната си страна на околните. Затова, те са предпазливи, когато започнат да пият нещо по-тежко. Знаят, че алкохолът не им понася и се превръщат в друг човек, като пийнат, пише teenproblem.net. Но когато достигнат определено количество, напълно забравят за обещанията си, не пзнават граници и продължават да поемат алкохол. Стават истерици, избухват, карат се с всички – нещо нетипично за тях. Тогава забъркват скандали и цари безпорядък.

Лъв

Тези зодии са истински лидери и просто искат да са готини, да са в крак с тенденциите. Ако са на голямо парти, ако приятелите им пият доста, Лъвовете също пият и искат да се забавляват, да са звездите на вечерта. Но когато пийнат прекалено много, започват да флиртуват постоянно, да не познават граници. Много страстни зодии са, ако са в период, в който са тъжни, пък започват да плачат на партито и да говорят за чувствата си, да обясняват проблемите си. Така развалят купона.

Телец

Свободни души са и рядко отказват покана за парти или заведение. Наслаждават се на живота, но често забравят за границите. Хапват и пийват прекалено много, не си знаят мярката. Харесва им да се напиват и да се забавляват, така чувстват, че живеят пълноценно. Но тогава не могат да контролират себе си и друг не може да им помогне. Правят сцени, драматизират, издават тайни и цялото внимание пада върху тях.

Водолей

По принцип, те изглеждат по-срамежливи и често са дистанцирани. Но веднъж щом се напият, Водолеите показват истинската са същност и хората са шокирани. Дори може на купона да стане опасно. Алкохолът показва лошата страна а тези зодии. Те започват да се оплакват, да недоволстват, да обиждат и да плачат за всичко. Държат се детински.