Тези зодии остават с празни джобове през ноември

Тези зодии остават с празни джобове през ноември

Астролозите вещаят много тежък последен есенен месец на представителите на четири зодиакални знака.

По думите им ще ги налегнат много тежки проблеми, фалити и истинско безпаричие. Те ще осъзнаят в пълнота какво се има предвид под израза „да се докараш до просешка тояга“.

Астролозите препоръчват да планират много добре приходите и разходите си, защото иначе ги

Лъв

Лъвовете ще искат да инвестират парите си някъде, но това ще бъде необмислено и импулсивно. Не много навременните разходи ще доведат до това, че точно през ноември лъвовете ще останат без пари и никакви спестявания. Астролозите съветват, ако е възможно, да не правите скъпи покупки от 22 до 25 ноември.

Везни

Везните са задлъжнели. Те ще трябва да изплащат стари дългове и може да се наложи да теглят нови за тази цел. Това е много потискащо. Астролозите съветват представителите на тази зодия да преразгледат разходите си, за да не изпаднат в много тежко положение.

Стрелец

Стрелците са започнали да спестяват за нещо, но този месец няма да имат никакви „допълнителни“ средства, които да могат да бъдат поставени в касичката за мечта. Звездите казват, че напоследък представителите на тази зодия са започнали да харчат импулсивно, което им пречи да трупат достатъчно за черни дни.

Водолей

Водолеите през ноември хем ще печелят много, хем ще харчат много. Ще има някакви обстоятелства, които ще ги оставят без пари. Астролозите им предричат проблеми в периода от 11 до 16 ноември. Те могат да бъдат свързани със здравето на Водолеите или с това на техни близки, пише jenata.blitz.bg.