Теди Бургазлиева сбъдна американската си мечта

Една от най-красивите носителки на титлата „Мис България“ 2002 Теди Бургазлиева изживява американската си мечта. Тя живее като истинска принцеса заедно с половинката си Симеон и двете им близначета Раян и Ема.

Семейството е потънало в лукс в баровския Ориндж Каунти от април насам заедно със своите близнаци и не могат да се нарадват на чистия въздух и спокойствието наоколо. Що се отнася до работните ангажименти – в момента и двамата работят дистанционно по своите проекти.

„Мечтите се сбъдват! Благодаря ти, любов моя! Безкрайно е лятото в душата ми“, разкрива Теди, споделяйки видео в социалните мрежи от брега на океана в Калифорния, в което разхожда край плажа дечицата си.

Бургазлиева и Симеон имат и повече време да осмислят и разработят още по-усърдно своята уникална идея построяване на град на бъдещето, издигнат сред природата без коли, стрес и мръсотия.

„В тях няма да се притесняваш дали ще можеш да си платиш наема и дали ще имаш работа. Хората ще се фокусират върху това да водят максимално щастлив живот и да израснат в личен и професионален план. Може би ще бъдем първите жители на това място, което ще създадем. В момента търся земя за целта. Нямаме все още достатъчно средства да я осъществим, но търсим начин да изкараме пари и да ги инвестираме там“, разказва Симеон и добавя, че с Теди са много ентусиазирани да осъществят замисъла си и все повече хора узрявали за техните планове.

„Идеята е да си почиваш в мястото, където живееш. Идвайки в САЩ, си мечтаех за палат в Бевърли Хилс, две ферарита и ламборджини отпред; да ходя по скъпи ресторанти и да имам богати съседи. Това бе американската мечта, когато се докоснеш до този стандарт на живот, осъзнаваш колко е безсмислен и че тази показност не те прави щастлив.

Със Симеон имахме възможност изживеем този живот, с най-яката гледка от луксозната къща с басейн. Сега искам друго – децата ми да живеят сред природата, да се въргалят в пръста, да си играят с шишарки, да няма коли и мръсотия. Искам малко неща, удобни за поддръжка. Ако си отглеждаме част от храната, ще бъдем много по-здрави“, споделя своята визи за бъдещия проект моделката.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share