ТВ водещата Нана получила знамение на Божи гроб

ТВ водещата Нана получила знамение на Божи гроб

Странна случка сполетяла тв водещата Нана Гладуиш по време на посещението ѝ в Йерусалим. Звездата, която два пъти се бори с рака, признава, че събитието приела като знамение, което обърнало изцяло светогледа ѝ.

„Заминахме за Йерусалим с мъжа ми. В България ми бяха казали много лоши неща. Мъжът ми виждаше, че пропадам. Предложи да се разходим. Отидохме до Божи гроб. И няма да забравя деня – студен, дъждовен, ветровит. И аз, и мъжът ми се молехме за някакъв знак. Изведнъж, излизайки от базиликата, видяхме, че слънцето беше изгряло.

Групата се събираше и в един момент, колкото и абсурдно да прозвучи, от небето сякаш падна нещо. Всички се втурнаха да го вземат. То падна пред краката ми и аз също исках да го взема. Но най-бърз беше нашият гид, който веднага взе нещото, което беше паднало… в този момент беше с гръб към мен. Обърна се и ми го даде с думите: „Това е за теб!“.

Беше кукла на Дядо Коледа, която явно е била част от украсата, сложена за празниците. Не мога да опиша този невероятен момент. Вярвам в съдбата и знаците, които ни се дават. Това беше един от тези знаци“, разказа Нана, която и досега пазела талисмана, паднал при нея свише, и смятала, че ѝ донесъл късмет в тежките ѝ житейски битки.