Тайната на перфектната фигура на Камелия Тодорова е лененото семе

Тайната на перфектната фигура на Камелия Тодорова е лененото семе

Камелия Тодорова успява да поддържа фигурата си безупречна от ученичка досега само с няколко полезни навика, които никога не пропуска.

Джаз певицата яде само черен хляб, пие билкови чайове и приема витамини. За закуска предпочита овесени ядки, които комбинира с орехи, лешници, бадеми. Тайното ѝ оръжие обаче е лененото семе.

„Важно е да знаете, че за да усвои организмът полезните вещества, семето не бива да е цяло – трябва да е или счукано, или трици, които да кипнете във вода. Слагам 1 с. л. ленени трици в 1 ч. ч. вода, докато заврят, после отцеждам и я пия“, обяснява Тодорова.

Освен че забавят проникването на захарта в организма, триците намаляват калорийното съдържание на храната, с която се консумират. Така че, ако сте решили да се вталявате, заложете на „чудото на овесените трици”, както ги нарича прочутият диетолог Пиер Дюкан.

Освен това повече от 20 години певицата прави и 5 тибетски упражнения, които не са никак трудни. Подобни са на йога и раздвижват тялото отлично, без особени усилия, пише Ретро.бг