Тайната на любовта: Как флиртува всяка зодия

Някои от зодиите имат по-голяма склонност към флиртове, афери и бурни любовни връзки. Други предпочитат да се концентрират само върху един човек и да не мислят за никой друг. Разберете кои са звездните знаци, които обичат да флиртуват най-много и кои са зодиите, които не си падат по закачките извън сериозната си връзка:

Овен

Овенът е първичен по натура и обича риска. Той изразява чувствата си без задръжки и именно затова може да кривне от правия път във връзката – без предварително да го е обмислил. Ако вашият партньор е Овен, знайте, че за него е напълно нормално да ви обича, но и да флиртува с другите.

Телец

Телецът е известен с това, че е лоялен партньор и предпочита стабилна, моногамна връзка. Хората от този знак харесват флирта, но той за тях винаги е нещо по-скоро забавно и безобидно, а не предпоставка за изневяра. Ако случайно Телецът започне активно да флиртува, въпреки че е обвързан, то той явно е наистина нещастен в отношенията си със своя партньор.

Близнаци

Близнаците са хора, които обичат промяната. Така че не е изненадващо, че те са склонни да си сменят партньорите по-често, в сравнение с представителите на други зодии. Личностите от този знак обожават да комуникират с другите, така че си падат и по флирта, който си е един вид общуване. Често те са истински експерти в изкуството на ухажване и флиртуване, пише tialoto.bg.

Рак

Ракът е склонен към много дълбоки чувства и не си пада по повърхностните отношения и романтичните закачки, особено такива със сексуален подтекст. Той обикновено търси любовта на живота си и не обича безсмисления флирт.

Лъв

Родените под знака на Лъва са непоправими романтици. За тях е важно да играят ролята на ловци – независимо от техния пол и възраст. Влюбеният Лъв е способен на всичко, за да зарадва любимия човек, но не е изключено да охладнее бързо към него и да има нужда от нова тръпка.

Дева

Хората, родени под знака на Дева, са сериозни, когато става въпрос за любов. Те са изключително придирчиви при избора си на партньор. Но в същото време те са склонни да имат флиртове и дори афери извън сериозната си връзка.

Везни

Везните постоянно търсят перфектния партньор. Стремят се към романтична връзка и дават воля на чувствата си, без да са сигурни, че това е правилният човек. После като се обвържат с неподходяща личност, са склонни да започнат да флиртуват, и то доста активно – зад гърба му.

Скорпион

Скорпионът е противоречив в любовта. Той крие чувствата си, но в същото време тайно се проявява като ревнив, обсебващ партньор. Не е склонен към флиртове, но ако нещата с половинката му не вървят, той ще се хвърли веднага в първата възможна връзка.

Стрелец

Стрелецът се обвързва трудно, но обвърже ли се веднъж сериозно, той предпочита комфорта на спокойните взаимоотношения със своя партньор, без изневери и излишни драми. Стрелецът като цяло не си пада по флиртовете, особено пък с непознати хора.

Козирог

Хората от този знак трудно разкриват съкровените си чувства. И въпреки че създават впечатлението, че семейството и партньорът им са най-важното нещо за тях, те все пак са склонни да си позволят забежки за удоволствие. Те обаче не придават никакво емоционално значение на тези свои флиртове и дори на изневерите си.

Водолей

Водолеят е идеалист във всяко едно отношение, дори и в любовта. Флиртът и случайните връзки са нещо недопустимо за хората от този знак, които са сериозно обвързани. Те обикновено искат да бъдат само с човека, когото са си избрали, защото той наистина е много специален за тях.

Риби

Рибите са създадени за любов. Когато флиртуват, те се чувстват в стихията си. Когато се влюбят, винаги си мислят, че този път са намерили истинската си любов. После внезапно се разочароват, и така – до следващия път, когато се влюбят.