Стойчо Младенов: От 2 години не съм говорил с никой от ЦСКА

Стойчо Младенов: От 2 години не съм говорил с никой от ЦСКА

Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов пусна специално обръщение до феновете на клуба. В него той разкрива, че няма нищо вярно в появилите се слухове, че е поискал огромна неустойка, за да поеме „червените“.

Наставникът на Кайсар обясни, че от 2 години не е говорил с човек от ръководството на „армейците“ и продължава да работи в казахстанския тим.

Ето какво написа Стойчо Младенов:

„Уважаеми армейци,

За пореден път ставам жертва на жълти новини в доброжелателни медии. От 2 години не съм разговарял с човек от ръководството на ЦСКА. Странно как тези медии разбраха каква неустойка съм искал, без да е имало преговори. Собствениците на ЦСКА могат да го потвърдят, ако желаят. Явно някои около любимия ми клуб твърде много се страхуват дори от сянката ми.

Пет години съм далече от ЦСКА, не съм спирал да работя и дори в момента готвя моя тим „Кайсар“ за следващия мач. Това е цялата истина. А вечната НЕистина остават приказките за комисионни, която почти две десетилетия никой не доказа. Поне 90 процента от феновете на „Българска армия“ знаят всичко за Стойчо Младенов и им благодаря за подкрепата!

Пожелавам успех на ЦСКА в Рим!“.