Станислав Генчев: Има с какво да изненадаме „Тотнъм“

Станислав Генчев: Има с какво да изненадаме „Тотнъм“

Временният наставник на „Лудогорец“ Станислав Генчев говори на официалната си пресконференция преди двубоя от третия кръг на груповата фаза в Лига Европа срещу „Тотнъм“ в Разград. Според него противопоставянето на Тотнъм ще бъде безценен опит за отбора, а при евентуална победа ще се говори и пише навсякъде. Той даде яснота за състоянието на Кирил Десподов и Клаудиу Кешеру като вметна, че ще се реши в последния момент дали ще играят.

„Всеки един футболист мечтае да играе срещу най-силните в света. Мотивацията е много силна във всички. Ще се опитаме да играем нашия начин на игра – бързо, атрактивно“, започна Генчев.

„Много е трудно да се изненада Моуриньо, но определено ще има какво да предложим като изнендада“, заяви той.

Относно състоянието на Десподов и Кешеру: „Възстановяват се от контузии. В последния момент ще се реши дали да вземат участие в мача. Същото е и за Са“, разкри специалистът.

„Изключително ми е приятно да водя „Лудогорец“ срещу един от най-добрите в света. Има малка разлика в подхода им. Гледали сме мачовете им, както и тези в първенство. Промените не се отразяват на начина им на игра“, каза треньорът.

„За всяко нещо трябва много работа. Все още търсим стила на игра, който „Лудогорец“ изповядваше последните години. В защита трябва да участва целият отбор, както и в атака“, допълни още наставникът.

„Това е един отбор, който в последните години покава, че е от елита на световния футбол. Това е безценен опит да играем срещу такъв треньор. За целия клуб и футболистите е огромен опит. Изключително голям престиж за клуба, футболистите и града. Победа ще бъде отразена насякъде, добави Генчев.

„Във всеки един мач се надяваме да спечелим. „Тотнъм“ също допускат загуби. Ние също се надяваме да спечелим 3 точки срещу тях“, завърши спецът.