След 8 г. любов: Известна моделка се раздели с мъжа си

Една от най-известните наши манекенки Даниела Серданова се раздели със социалния антрополог Харалан Александров след близо 8-годишна връзка.

Не е ясно какво е довело до разлъката, тъй като с него психоложката, както и синът й от Любо Пенев се чувствали сигурни. Даниела разкривала, че Александров й давал накуп всичко, което не е получила от останалите си мъже. Връзката им започва през 2012 година, когато тя се записва да учи психология в НБУ, а Александров е неин преподавател. Колкото и да бягат от чувствата си, любовта им пламва на мига и те се отдават на страстта си, пише галерия.

Даниела е очарована от интелекта на мъжа до себе си, а Харалан си губи акъла по синеоката блондинка. Връзката им е изненада дори за най-близките им. Животът на Серданова преди него е пълен с доста превратности. Първият й мъж е бившият футболист Любо Пенев, заради когото тя остава в България, вместо да замине да работи като модел в чужбина, защото още като тийнейджърка Серданова става топ модел в Милано и Париж. Букери й вещаят шеметна кариера в чужбина, но тя избира да роди дете и да създаде семейство с Пенев.

Връзката им продължава 10 години и приключва с взаимни обвинения в изневери. След Пенев хубавицата попада в ръцете на бизнесмена Георги Чопев, който е първият собственик на суперлъскавото возило Ламборгини у нас. Той я прави собственичка на огромен бутик на централна търговска улица в столицата, но я заменя с по-младата й колежка Руми Кръстева. След него Даниела върти любов със заможен българин в Атина, а после подхваща връзка с преподавателя си Харалан, пише Галерия.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share