След фейсбук романс: Пловдивчанин превърна живота на любимата в кошмар

Жена се обърна към съда в Пловдив с молба за закрила от агресията на любимия ѝ, който няколко пъти ѝ посегнал.

Двамата влюбени се запознали по фейсбук, след жената решила да се премести в Пловдив и да пробват докъде ще стигнат романтичните им отношения. Заживяли на съпружески начала в неговата квартира в града под тепетата през декември миналата година. След месец обаче се разделили и тя се изнесла от апартамента. Причините – пловдивчанинът показал другото си лице.

Посягал ѝ и я нагрубявал. Проявите на агресия спрямо дамата продължили и след раздялата. Тя започнала да се страхува за живота си, очаквала всеки момент бившата ѝ половинка да се появи изневиделица и да я атакува.

Като свидетели по делото били разпитани колежката на жертвата, която казала, че приятелката ѝ се преместила тук, искала да създаде семейство, но надеждите ѝ бързо били попарени. Пърчоначално се разбирали, деляли си наемите и разходите за храна. Връзката им била сериозна, с цел брак.

Съсед на агресивния мъж пък споделил, че в повечето време жената липсвала, а в апартамента нищо не говорило за женско присъствие.

В крайна сметка магистратите решили, че молбата на кандидат-пловдивчанката за защита от домашно насилие е недопустима, тъй като от събраните доказателства не се установява съществуването на фактическа семейса връзка между нея и приятеля ѝ.

Previous post Легенди за призраци: Петте най-страшни места в Истанбул
Next post Да чакаме ли сняг за коледните празници?