След Кристина, и Мони нададе глас срещу „Ергенът“ Евгени

След Кристина, и Мони нададе глас срещу „Ергенът“ Евгени

Евгени я изгони от „Ергенът“ много преди противничките ѝ, но тя пък го злепостави публично. Танцьорката Мони Зенгинер последва примера на юристката Кристина и попиля пианиста след като той я остави без роза. Припомняме, че русата адвокатка намекна след напускането си, че Евгени прикрива нещо и поведението му не е съвсем мъжко.

Мони заяви, че принципно никога не е имала идея да влезе във формата, за да търси любов. Тя си призна, че е търсела само популярност и слава, които е и получила. Въпреки това обаче си мислела, че за Ергенът от продукцията ще изберат доста по-различен типаж мъж от Генчев.

„Ама моля ви се, аз с човек като Евгени не мога да бъда дори приятел. Като влязох и го видях, останах силно разочарована. Той дори не се доближава на йота до представите за мъж, които имам. Евгени е по-скоро момченце и то момченце без опит и със странни представи за хората. Видяхте, че той предпочете злобните и прости жени пред мен.

Аз имам друго възпитание, друга култура, друг начин на общуване. Ако сте видели, той дори не можеше да ме погледне в очите като говорихме на пейката. Е, как да проведа нормален разговор с този мъж?!“, пита Мони Зенгинер.

Тя е категорична, че повечето от мацките, които са вътре, си търсят само реклама, но е убедена, че никога няма да си го признаят, пише Флагман.