След „Доза щастие“: Яна Титова и Валентина Каролева снимат нов филм

Режисьорът Яна Титова се готви за следващия си филм. След като дебютира в пълнометражното игрално кино с „Доза щастие“ съпругата на Александър Алексиев се захваща със следващия си проект. Това обяви самата тя, като загатна, че и за него тя ще се колаборира с Валентина Каролева.

Младата актриса вече очарова българската публика, като влезе в образа на собствената си майка в „Доза щастие“. Филмът бе инспириран от автобиографичната книга на Весела Тотева – „Падение и спасение“. „Винаги съм мислила, че трябва да се направи филм за нейния живот и аз да играя в него.

С мама често си говорехме за това и се смеехме, че трябва Спилбърг да го режисира“, коментира малко преди премиерата на „Доза щастие“ Каролева, като допълни, че е искала да бъде направен кастинг за главната роля.

Филмът дебютира в кината миналата есен, а с участие се разписаха още Алек Алексиев (който бе и продуцент – б.а.), Силвия Лулчева, Васил Бинев, Лидия Инджова, Иван Бърнев, Димитър Николов, Ирмена Чичикова, Асен Блатечки, Стефан Вълдобрев и др.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share