Слави се появи: Ще има и електронно гласуване!

Слави се появи: Ще има и електронно гласуване!

Показвам се по телевизията, когато има за какво. Човек се показва, когато има какво да каже. Това заяви лидерът на „Има такъв народ“ в Пловдив на среща със студенти.

Зам.-председателят на партията Тошко Йорданов няколко пъти прикани студентите да задават въпроси на Трифонов, за да се разбулят слуховете около него.

„От 28 години сме заедно с Тошко Йорданов, гласуваш за Слави получаваш хората на Слави“, каза Трифонов. По думите му изборите, които предстоят са в реда на нещата.

„Смятам, че човек трябва да е искрен. Забележите колко от лидерите на партиите се кандидатират и после се отказват. Отговорността която нося не е, от както съм депутат, а от когато сме тръгнали да реализираме този проект. Като съм отвън парламента даже ще мога да взимам по виждам нещата по по- обективен начин. Отсъствието ми от парламента не променя отговорността ми“, заяви Трофонов.

По думите му всеки българин ще може да гласува, а с промените в ИК дали това конституционно право. „Машинното гласуване ограничава купения вот и новите технологии не бива да се срамуваме и страхуваме. Ще направим всичко възможно да има електронно гласуване още в следващия парламента“, подчерта лидерът на ИТН.

„Изборите ще са по- обективни, но няма да изчезне корпоративния вот. Имам информация, че предишния договор на „Сиела норма“ с ЦИК е за прокуратурата“, каза от своя страна Тошко Йорданов.

„Джипката е напълно излишна демонстрация. Трябва министър- председател да е човек, който няма нищо общо с образа на този, който бе до сега“, каза Слави Трифонов.

„Последния договор, който ми предложиха, трябваше да им казвам кой ще ми е на гости и какви въпроси са да му задам. Това достигна, като вирус и до частните медии. Много се натъжих и си казахме,че трябва да направим нещо. Човек е принципен попринцип. Постъпихме така, защото иначе какъв е принципът? Нашата позиция е въпрос на принцип и морал“, каза той.

„Законът е основното. Според него трябва да се направи всичко необходимо и да се показва беззаконието“, отговори Трифонов на въпрос за санкциите „Магнитски“.

„Няма нещо, което да е на всяка цена. Никой не може да ни вземе историята. Няма нито един исторически извор, който да споменава за македонски народ.

Бе засегната и темата за евроинтеграцията на Северна Македония. „Македония трябва да е в ЕС, но това е дълъг процес и това ще стане, когато изпълнят всичко необходимо“, заяви Йорданов.

„Заев направи срещи с Борисов и Нинова. Това му е разбирането- да се вижда с хора, които са никакви. Той трябваше да се види първо с премиера и президента. Докато българинът не спокоен по отношение на историята и Македония, до тогава ще бъде мнението ни ще е еднакво с това на всички българи“, пък каза Трифонов.

Очаквайте подробности!