Слави плюе медиите, не показали цялата картина от разпита на Стъки

Слави плюе медиите, не показали цялата картина от разпита на Стъки

Ако сте следели новините по телевизиите и сайтовете, сигурно сте разбрали, че във вторник в Първо районно управление в София на улица „Раковски“ на разпит беше привикан Станислав Недков – Стъки. Сигурно сте разбрали и че Стъки стана вторият човек в държавата след Марешки, който се самообяви за българския Навални. Направи го именно пред Първо районно. Това вече не е толкова интересно.

По-интересното е, че пред полицейското управление във вторник се е случило още нещо, за което разбрах едва днес. За да отразяват изключително важната за обществото новина за разпита на Стъки, на място са присъствали моята любима Недялко Недялков и Ива Николова от ПИК, както и репортери на Нова телевизия и БНТ. Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на „Има такъв народ“.

„Все медии, благоразположени към предишната власт в лицето на партия ГЕРБ. Всички тези рупори на свободното слово обаче са имали известни затруднения да направят репортажите си. И тези затруднения дошли от близката пицария, и по-точно от младежа от пицарията, който извадил тонколона пред заведението и започнал да пуска аудиозаписи с нецензурни скандирания по адрес на бившия министър-председател, както и на неговото управление. Странно защо, но присъстващите рупори на свободното слово не показаха цялата картина от мястото на събитието…Както и целия звук. И сега сигурно се чудите защо ви казвам всичко това? Казвам ви всичко това, защото пиците в тази пицария на ул. “Раковски” 187 са най-вкусни“, завършва Трифонов.