Славена Вътова отпразнува 35 г. в разголен тоалет

Славена Вътова отпразнува своя 35-и рожден ден в доста оскъден тоалет, заобиколена от деца и близки роднини. Бившата Мис България винаги се е старала да показва своите физически прелести, покривайки колкото може по-малко части от себе си. За рождения си ден обаче тя беше излязла направо по бельо. Хубавицата беше събрала изцяло женска компания в софийско заведение.

Тоалетът за рождения ден на Славена Вътова като че ли е бил избиран с идеята да докаже, че миската може и да расте, но не старее. Долната му част е пола с толкова ниска талия, че е под въпрос дали брюнетката носи бельо под нея. Дрехата е дълга, но с много дълбока цепка, така че, освен плочките на корема, дългите крака на манекенката също са били на показ.

Горната част пък е най-обикновен сутиен и то без презрамки. Не е ясно колко струва тази оскъдна дрешка, но нормална жена едва ли би се осмелила да отиде в подобен стайлинг другаде, освен в спалнята, а при някои по-специфични професии и на работа. Но Славена гордо се е отправила да празнува с приятелки в този разголен вид. Тя сподели и кадри от празника на стори в Инстаграм, за да се похвали и пред последователите си как изглежда след раждане на две деца и 35 лазарника зад гърба си. Физиката ѝ наистина е за похвала, но тоалетът е с доста спорни естетически качества.

Деня си рожденичката е прекарала с двете си деца, като специално заради тях е духнала свещички на малка торта, купена само за празника вкъщи. Вечерта е имало друга торта, поднесена в заведението, където е купонясвала с приятелките си. Това, което прави най-силно впечатление, е отсъствието на мъж до съблазнителната брюнетка. Това се случва броени дни след като плъзнаха слухове, за които „Уикенд” писа, че е била пребита от мафиотския бос Иво Ториното – бившата дясна ръка на Златко Баретата, с когото се говори, че Вътова имала афера. Възможно е тази авантюра вече да е в миналото и красавицата да се оглежда за нов партньор. А подобни дръзки тоалети определено имат ефект.

Освен, че се похвали с тортите и приятелките си, Славена показа и своите подаръци за празника. Сред тях има много цветя, бутилка вино със специален етикет за годишнината, скъпи парфюми и др. Едно от най-милите неща, които е получила, обаче е ръчно изработена картичка от децата ѝ, пише hotarena.bg.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share