Скандал след дуела във „Фермата“: Зрители обвиниха продуцентите в манипулация

Скандал след дуела във „Фермата“: Зрители обвиниха продуцентите в манипулация

Емоционална вечер във „Фермата“ сложи край на участието на Аксения. Хубавицата отпадна на дуел срещу хандбалистката Камелия дни преди големия финал. В първите битки Камелия кова по-сръчно, цепи по-технично и поведе в резултата. Непримиримите съпернички премериха сили също в търкалянето на 500-килограмова гума и в скоростно рязане на греда, а хандбалистката отново се справи по-бързо и спечели дуела с 9 на 1. Това е неин четвърти триумф на арената в шоуто.

Характерът, който Камелия показа в предаването, обаче надали ще ѝ позволи да е кандидат за голямата награда. Нещо повече – масово зрителите недоволстват от победата ѝ и дори обвиняват Иван и Андрей за поредна манипулация, пише „Марица“. Този път възмущение имаше и от бруталната силова игра с търкалянето на гума, която беше оставена за две крехки дами.

Отива на финал човек, който няма никакъв принос към изграждането на Фермата 8 и към идеята, която се крие в този формат. Стана ясно защо водещите подкрепяха Камелия – за да изравни рекорда на Хепи Ванче. Защо в двубоя на Мажена имаше леки битки, а тук трябваше да търкалят 500 кг. гума?! Те самите как ли биха се справили?! Аксения имаше развитие във Фермата и се включваше във всичко, което касаеше живота във Фермата, докато другата сееше само интриги и злоба. Жалко, че продължават хора с такова ниво на знания и поведение към останалите, пише фенка на предаването.

Най-същественото за Камелия през целият сезон беше да не стигне Веси до финал , защото всички щели да гласуват за нея , ама тя и да не е на финал Веси, пак никой няма да гласува за Камелия, допълва друга зрителка.