Скандал и опит за бягство в Румъния разтресе „Армията“

Младият нападател на ЦСКА Тонислав Йорданов най-вероятно няма да играе за тима поне до края на годината. Таранът, който в момента е с младежите на България, си е навлякъл гнева на ръководството с опит да си уреди сам трансфер в Румъния. Информацията е предадена от „Мач Телеграф“.

Футболистите на тима, както и доста от юношите на „червените“, станали свидетели на солиден скандал, който Стойчо Стоилов вдигнал на Йорданов на базата в Панчарево. Генералният мениджър на „червените“ обвинил на висок глас нападателя, че е разговарял с мениджър, който да му търси отбор в Румъния, а това станало зад гърба на клуба. Младокът първоначално отричал контакт с въпросния агент, но след сериозна доза крясъци от страна на Стоилов, започнал да се оправдава.

Скандалът на Панчарево бил видян от много хора, които се изненадали от поведението на мениджъра, който е можел да проведе разговора с Тонислав насаме или поне в съблекалнята.

Нападателят, който в един момент бе сочен за талант №1 в школата на Литекс, не попадна сред картотекираните за мачовете от Лига Европа.