Скандал в ефир между Джамбазки и Хекимян, намесиха Кобилкина и казармата

Скандал в ефир между Джамбазки и Хекимян, намесиха Кобилкина и казармата

Истински цирк се разигра рано сутринта в ефир, след като Антон Хекимян включи Ангел Джамбазки в студиото, за да отговори на въпроса дали той е хвърлял бомбички по протестиращи от сградата на ВМРО.

Политикът, който е като доброволец в Ковид отделението на ВМА, не пожела да отговори на въпросите на водещия и между тях се разигра грозна сцена на заяждане и професионално доказване.

„Не е ли най-важното кой троши? Ако дойдат пред вашия дом и започнат да трошат – какво ще направите! Те дойдоха първи, ние бяхме нападнати и се отбранявахме. Ако тези хора бяха нахлули вътре щеше да се стигне до физическа саморазправа. Кое е по-добре? Да използваш пожарния маркуч и да ги спреш или да се биеш с тях по етажите“, оправда постъпката си Джамбазки.

Хекимян провокира Ангел Джамбазки като го пита дали в сградата на ВМРО има и други опасни оръжия. „Аз съм човекът, който взе решение да защити нашата собственост. Защо ми задавате въпроси тип Наталия Кобилкина“, попита Джамбазки водещия. „Явно на вас Кобилкина ви е през очите тази сутрин“, контрира го Хекимян.