Синоптичка от Нова тв заченала с чудотворна икона от Асеновград

Чаровната синоптичка на Нова телевизия Гери Малкоданска признава, че е заченала и износила бебето след молби пред чудотворната икона на Богородица – „Златна ябълка“ от асеновградския кв. „Горни Воден“.

Хубавицата слезе от ефир още в началото на лятото, без да разрива каква е конкретната причина, но скоро стана ясно, че е дарила с трето дете мъжа си. Той има дъщеря Джули в тийнейджърска възраст от първия си брак, но почти не я показва и избягва да говори за нея.

Малкоданска е много щастлива, че молбите ѝ за второ дете се сбъднаха и успя да изкара по-лека от първата бременност, когато синът ѝ Лео се появи в началото на 7-ия месец след двумесечна битка за живота му.

„Идва една беда и ако не се изправиш достатъчно бързо, идва и втора, и трета и изпадаш в цикъл от лоши неща. Така стана и при мен. Загубих кучето си, а на другата сутрин имах час за преглед, на който да проследя как се развива детето. На този преглед ми казаха, че има голяма вероятност да родя в петия месец. Оттам насетне започнахме лечение това да не се случи. Имаше глътка свеж въздух и после – пак. Озовах се в болница, която не напуснах много дълго време, за да стигнем до самото раждане“, разказа преди време чаровната синоптичка.

Преди да зачене за втори път, тя посещавала чудотворната икона в Асеновград и до последно крила новината, че ще става майка повторно. Малкоданска вече се радва на дъщеричка Белла и е убедена, че получила помощ свише.