Синовете на Бритни Спиърс не искали да я виждат

Синовете на Бритни Спиърс не искали да я виждат

Бившият съпруг на Бритни Спиърс, Кевин Федърлайн, от когото тя има 2 деца, скоро каза, че синовете ѝ не искат да я виждат. Двамата имат двама синове – Шон на 16 г. и Джейдън на 15 г., пише teenproblem.net.

Кевин даде интервю за „ITV“ и от „Daily Mail“ писаха, че той е казал, че момчетата са решили, че засега не искат да се виждат с майка си.

Една от причините е, че тя споделя голи снимки на себе си в Instagram.

„Момчетата решиха, че няма да я виждат сега. От няколко месеца не са я виждали. Те взеха решението да не ходят на сватбата ѝ“, обяснил Федърлайн. Бритни се омъжи за партньора си Сам Асгари през юни. Сега певицата коментира чрез пост в Instagram казаното от бившия ѝ съпруг.

„Натъжава ме да чуя, че бившият ми съпруг е решил да дискутира връзката между мен и децата ми. Както всички знаем, да отглеждаш тийнейджъри момчета никога не е лесно за никого… Притеснява ме фактът, че причината е моят Instagram… Беше МНОГО преди Instagram… Дадох им всичко… Само една дума: Нараняващо… Ще го кажа… Майка ми ми каза: „Трябва да ги дадеш на баща им“… Споделям това, защото мога“, написа изпълнителката.