Синди Кроуфорд продължава да спира дъха и без грим

Американският супермодел и актриса Синди Кроуфорд показа естествен вид и зарадва феновете си. Прекрасните кадри и заслужените коментари към тях се появиха на нейната страница в Инстаграм.

56-годишната звезда публикува серия от снимки. На една от тях тя позира сред растения и дървета – вижда се, че на лицето ѝ няма грим, а косата ѝ е пусната. На друга снимка Кроуфърд се засне в огледалото също без грим. Тя е облечена в бял халат.

Публикацията събра над 35 000 харесвания. Феновете се възхитиха на външния вид на Синди Кроуфорд и започнаха да пишат в коментарите.

„Красиви снимки!“, „Изглеждаш страхотно, Синди!“, „Невероятно и очарователно!“, „Толкова е хубаво да се наслаждаваш на естествената си красота“, „Огън!“, пишат те.

През ноември 2022 г. Кроуфорд беше представена на корицата на списание Haute Living и разкри начин за справяне със стреса. На публикуваната снимка 56-годишната знаменитост позира в мрежест панталон и черна риза, изпод която се вижда дантелено бельо. Освен това тя пробва дълга пола и сако на голо тяло.