Секс скандал тресе клана Кардашиян

Звездите от залязващото шоу „Животът на Кардашиян“ Крис Дженър и дъщеря й Кортни са обвинени от бившия си бодигард Марк Уилямс в сексуално насилие.

Уилямс твърди, че Крис е отправяла към него коментари от сексуално естество, като е обсъждала външния му вид и го е питала за подвизите му в леглото. Освен това, по негови думи, тя се е опитвала да интимничи с него.

Затова той съди звездната майка и една от щерките й. За предполагаемите посегателства на втората обаче липсват подробности. „Между май 2017 г. и септември 2018 г. обвиняемата Дженър е започнала постоянно да навира тялото си в това на Уилямс и непрекъснато е отправяла коментари от сексуално естество към него“, се посочва в съдебните документи.

И 64- годишната Крис, и Кортни, отхвърлят напълно обвиненията.

„Крис Дженър и Кортни Кардашиян напълно отричат тези лъжливи факти, казани от бившия им бодигард. Неговите абсурдни обвиненя очевидно са изфабрикувани и това лесно ще бъде доказано. Крис никога не се е държала неуместно с него“, заяви пред сайта TMZ адвокатът на риалити сензациите Марги Сингър пред сп. People.

Бившият бодигард съди и фирмата, която го е наела да пази клана Кардашиян, защото ръководството не му е осигурявало обедни почивки.

Марк Уилямс е бил уволнен, след като многократно е заспивал в колата си в работно време, но според него причината за съкращението му се крие в това, че не е отговарял на сексуалните намеци на Крис и Кортни.

Припомняме, че междувременно Кардашиян се готвят да се сбогуват със зрителите, след като стана ясно, че риалити шоуто им слиза от екран. Поредицата „Животът на Кардашиян“, направила световноизвестни Ким и компания, спира след няколко месеца след 14-годишно излъчване.

Предаването, което ни запозна още с Кайли и Кендъл Дженър, и даде старт на кариерите им в модата и бизнеса с разкрасителни продукти, ще излъчи последния си сезон през 2021 г., съобщиха наскоро от семейството и телевизия Е!. Знаменитата фамилия не посочва причина за решението си, а от телевизия Е! отбелязват, че уважават желанието им да водят живот без нейните камери. Предполага се, че причината се крие в ниския рейтинг напоследък – от 4 милиона зрители в разцвета си до под 1 милион.

Previous post Маска с чубрица спасява от косопад
Next post „Астън Вила“ разгроми „Ливърпул“ със 7:2