Свекърът на Кристина е в болница, крият от него какво се е случило с внуците му

“Ако Кристина е говорила пред адвоката си, или на други хора, че била подложена на сексуален тормоз от свекъра си, това само доказва, че жената е с тежко психическо заболяване”. Това казаха днес близки на почерненото семейство Трайкови от Сандански, загубило двете си внучета – Васил на 5 години и 3-годишната му сестричка Ивон, пише „Труд“.

В четвъртък вечерта полицията задържа майката Кристина Дунчева за убийството на двете є деца и иззе от жилището два кухненски ножа и сатър. При разпитите 32-годишната жена признала за злодеянието и дори станал ясен мотивът ѝ – имало опасност да є бъдат отнети родителските права над Васил и Ивон, делото трябвало да се гледа на другия ден – петък, в съда.

Благоевградският окръжен съд наложи в събота постоянен арест на Кристина. На заседанието тя е била спокойна и не е казала за никакъв тормоз. После обаче адвокатът ѝ обяви, че тя не признава за двойното убийство, а е била жертва на мъжа си и свекъра си.

Вчера се очакваше Георги да отговори на чудовищните обвинения. Но близки на Трайкови довериха, че засега съсипаният от скръб горски служител ще замълчи, тъй като неговият баща от няколко дни е в болница и хората са се опитвали да скрият от него и какво се случва с внуците му, и какво говори защитата на полудялата му снаха.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share