Роси Кирилова се обезобрази с ботокс

Роси Кирилова се обезобрази с ботокс

Прочутата естрадна певица Росица Кирилова е направо неузнаваема. Почитателите на изпълнителката на „Боса по асфалта“ и „Учителко, целувам ти ръка“ са доста озадачени от вида ѝ. На последните си кадри в социалните мрежи Роси изглежда обезобразена и наблъскана с ботокс. Доскоро Кирилова разчиташе на естествения си вид и почитателите ѝ я харесваха такава. Явно блондинката се е поблазнила от модата в естетичната медицина и е решила да се подмлади, но неуспешно, пише „Уикенд“.

„Това не е Роси! Защо изглежда така?“, пишат в социалните мрежи под кадри на естрадната легенда. Наистина Кирилова изглежда доста странно, но не изключваме възможността да не си е правила интервенции по лицето, а да ползва филтри и фотошоп. При всички положения обаче не си е направила добра услуга.

Преди време отново имаше слухове, че изпълнителката на „Боса по асфалта“ се е тунинговала с ботокс и филъри, но тя отрече, като заяви, че е естествено красива. Че е красива е неоспорим факт, но на кадрите си в социалните мрежи изглежда без нито една бръчка, с оформени скули и напълно безизразно лице.

Част от последователите ѝ смятат, че 59-годишната изпълнителка може би си трие бръчките с фотошоп и други модерни програми, с които се разкрасяват голяма част от певиците и инфлуенсърките.

Естрадната звезда е признавала, че не е против корекциите, но когато са необходими, а не 18-годишни момичета да си слагат силикон и да си правят „патешки“ устни. Самата тя винаги е твърдяла, че разчита на здравословния живот, добрата козметика и дългите разходки из столичните улици и Витоша. Почти всяка събота певицата ходи на разходка в планината, за да диша кислород.

„В България ако някой изглежда зле, значи е в депресия.Ако изглежда добре, правил си в операция. Няма угодия!“ заяви преди време Роси и така отрече да се е тунинговала. Не е ясно дали няколко години по-късно си е променила мнението и е решила да се подмлади с интервенции или пък е заложила на фотошоп.