Ретрограден Марс проваля пътуванията ни чак до ноември

Марс отново стана ретрограден на 9 септември и ще остане така до 14 ноември. Тази планета е известна с изключително агресивната си природа. При нормално движение напред тази енергия лесно се насочва от хората в правилната посока, но щом Марс започне да се движи в обратна посока, всичко изведнъж става напълно непредсказуемо.

Ето защо основният съвет на астролозите за периода е да запазите спокойствие. Ретроградният Марс означава, че всички ще трябва да внимаваме повече през тези два месеца. Основният ефект от обратното движение на планетата е честото нарушаване на плановете ни. Астролозите съветват в този период да оставите целите си настрани за малко, да обуздаете емоциите си и да не бъдете агресивни.

Използвайте времето да планирате, но не и да действате. През ретроградния период на Марс през 2020 г. ще бъде важно да останем щедри и да се научим да прощаваме. Ако отговорите на всяка атака от страна на другите с отмъщение или агресия, тогава тези два месеца могат да подкопаят вашето спокойствие и дори здраве, но не и да ви донесат някаква полза. През тези 2 месеца е по-добре да не ходите на дълги пътувания, защото Марс може да провали и тези планове.

Previous post Буркан с яйце до леглото чисти уроки
Next post Жена пребори рака с енергията на Кръстова гора