Рене Грейси изкарала $500 000 за месец от порното

Рене Грейси, която се преквалифицира от автомобилен пилот в порнозвезда, разкри с колко са скочили приходите й.

Сочната австралийка до лятото се състезаваше в шампионата V8 Supercar, се похвали пред медиите в родината си, че най-голямата й месечна печалба била 500 000 долара.

По този повод в началото на септември 25-годишната Рене, която е наистина влюбена във високите скорости, си подарила „Мерцедес AMG GT“ за $ 250 000. „Това е повече състезателна, отколкото спортна кола. Тя може да вдигне 332 км/ч“, похвали се Грейси, която плати за новата си играчка в кеш.

Относно опита си от сайта “Only Fans”, където има собствен канала, брюнетката разказа: „Там всичко е фалшиво. Хората си мислят, че съм най-страстното парче на планетата, но всъщност аз си имам постоянен партньор. Често ме питат: „Толкова ли беше страстна, когато се състезаваше“ и аз им отговарям, че в реалния живот въобще не съм такава“, откровена бе Рене.

Тя подчерта, че всички клипове са снимани в собствената й спалня със собствения й приятел. „Снимаме това, което правим обикновено“, обясни Грейси, която се състезаваше за „Форд“.

Тя призна, че баща й е съвсем наясно с нейното ново занимание. „Не точно със съдържанието, но с бизнес страната на това, което правя“, уточни Рене и се похвали, че татко й дори й помагал да си движи делата.

„Не съжалявам, че се отказах от спорта. Никога не бих сменила сегашното си занимание с нищо друго, защото ми харесва. Това е най-добрата индустрия, в която съм участвала и усещам, че си намерих призванието. То промени живота ми и с него ще си осигуря старините“, обясни Грейси, която много бързо научила какво обичат мъжете.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share