Рачков купил къща за 400 бона на новото си гадже (Снимка)

Щедър е Димитър Рачков към новата си половинка – звездата от кориците на еротичното списание „Плейбой“ – Анита Димитрова. Знойната блондинка от Хасково, която е само на 21 години, вече живее на семейни начала с комика в затворения комплекс „Маунтин Вю Вилидж“, намиращ се край езерото Панчарево.

Силиконката, която е само със 7 години по-голяма от сина на Рачков, се шири заедно с него в просторна къща по американски стандарт, разположена на общо 239 квадрата и струваща близо 400 бона. Запознати разкриват, че палатът на актьора бил обзаведен по последна мода и дори разполагал със свой басейн, където цяло лято Анита събирала шоколадов тен. Любопитна подробност е, че и с предишната си половинка Мария Игнатова Рачков живееше в абсолютно същия затворен комплекс, който навремето построи тв продуцентът и бивш мъж на Наталия Симеонова – Денис Ризов.

Митко и Мария обаче обитаваха далеч по-скромно жилище – тристаен апартамент, в който премина бурната им 7-годишна любов. И тогава въпросният имот бе собственост само на Господаря на ефира, който се отърва от него, веднага след като с Игнатова поставиха окончателен край на отношенията си. Тогава Димитър побърза да продаде почти на безценица апартамента, в който всеки сантиметър му напомнял на фаталната Мария.

Очевидно обаче любовта му към настоящата му атрактивна и млада изгора е по-голяма, щом като заради нея се е настанил в двоен по квадратура луксозен дом.

Освен това в момента Рачков строи и планинска вила за двама им в Еленския балкан, след като през миналата година купи земя в близост до гората, а после дори предяви претенции към кмета на град Елена, искайки от него общината да му асфалтира път до частната вила.

В светските среди под сурдинка се говори, че Анита знаела в детайли цветущото финансово състояние на един от най-богатите артисти у нас и именно това я поблазнило. Заслепеният от любов Рачков обаче не щадял средства, за да я кара да се чувства щастлива, и непрестанно я засипвал със скъпи подаръци и екскурзии. За последно двамата бяха на Гръцката Ривиера, като Анита се похвали в социалните мрежи, че 26 години по-възрастният от нея шоумен е наел даже яхта, за да я поглези. Плеймейтката вече се познавала и с приятелите, и със семейството на Димитър, но неговата майка Станка не я одобрявала.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share