Рачков и бившата му Христина Апостолова с главни роли в нов сериал

След броени дни започват снимките на най-новия сериал на Българската национална телевизия – „Всичко за сина ми“. БНТ е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, като сериалът „Всичко за сина ми“ е част от филмопроизводството на обществената телевизия.

Изпълнителен продуцент на 12-серийната драма-комедия е продуцентска компания „ДРИЙМ ТИЙМ“ с продуцент Евтим Милошев. Режисьор и креативен продуцент е Павел Г. Веснаков, главен сценарист е Христина Апостолова, директор продукция – Петър Мисов.

В главните роли в сериала „Всичко за сина ми“ зрителите ще видят Димитър Рачков, Христина Апостолова и Петър Милошев. Христина е майка на Димитър Рачков-младши, плод на любовта им с актьора, а Петър е общото им дете с Евтим Милошев. Братята вече са играли рамо до рамо в „Откраднат живот“, припомня dir.bg.

Актьорският състав включва още Ириней Константинов, Моню Монев, Рая Пеева, Христо Пъдев, Недиляна Павлик, Радостина Ганева, Ралица Туджаро, Нели Вълканова, Филип Буков и др.

За да повдигнат завесата над най-новия сериал на Българската национална телевизия, днес в предаването „Култура.БГ“ по БНТ на водещия Димитър Стоянович гостуваха Христина Апостолова и Павел Г. Веснаков.

„Сериалът „Всичко за сина ми“ е за един самотен баща – известен комик, който отглежда сина си сам и се бори с професионалните и личните си перипетии в живота. В ролята е актьорът Димитър Рачков“, каза Христина Апостолова.

„Много съм вдъхновен от сценария. Зрителите ще имат възможност да видят нюанси от актьорския талант на Димитър Рачков, които според мен не са толкова широко разпространени. Сериалът имам много голям потенциал – както комедиен, така и драматичен“, каза още Павел Г. Веснаков.