Разкрития след „Фермата“: Даяна призна защо е флиртувала с Петър

Една от най-хейтваните участнички в тазгодишния сезон на „Фермата“ Даяна Ханджиева е категорична, че зрителите я обиждат без основание. Тя не съжалява за поведението си спрямо Петър и твърди, че просто се е държала приятелски, пише „Уикенд“.

„По-нежна и гушлива съм, опитвам се да направя другия човек по-специален и може би това е подвело и зрителите, и хората във „Фермата” да си извадят грешни изводи. Петър е страхотен мъж, но бях наясно, че във външния свят двамата не бихме си паснали. Това е и причината да се възползвам от краткото време, което имах с него във „Фермата”, за да преживеем един лек и неангажиращ флирт, носещ свежи емоции“, чиста е пред себе си актрисата от „Скъпи наследници“.

И допълва: „Има много обвинения към мен, че съм откраднала нечий мъж. Ще ми се вече да стане ясно на всички, че не мога да открадна някой, който иска да се прибере при жена си. Това не е колело, близалка или запалка. Мъжът е мислещ човек“.

Тя не смята, че годеницата на Петър Камелия има право да я вини, а дори напротив – ще извади само положителното от ситуацията.

 

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share