Пълен обрат със Сашо Кадиев и гаджето му: Ива с друг по халат в 5-звезден хотел

Пълен обрат със Сашо Кадиев и гаджето му: Ива с друг по халат в 5-звезден хотел

Дългоочакваната ваканция за популярния телевизионен водещ Александър Кадиев не върви много добре. Оказа се, че гаджето му Ивелина Чоева не е с него на почивка. Тя предпочете да отиде в петзвезден хотел в испанския град Майорка с майка си. Красавицата публикува снимки от фамилния релакс, пише vihrogon.bg.

„Последните няколко дни бяха толкова перфектни и пълни с емоции! От известно време планирах да отида на почивка с майка ми, но все отлагахме. Най-накрая намерих идеалното място да прекарам качествено време! Най-добрите почивки са тези, където сте с човека, на когото държите, и ако добавите към това красиво, комфортно и заобиколено от лукс място, имате перфектната комбинация за няколко грандиозни дни!“, написа тя към кадрите.

Кадиев е харесал всичките й постове. Двамата станаха гаджета, след като водещият на „Преди обед“ се раздели с бившата си половинка, от която има дъщеричка. В социалните мрежи Сашо и Ивелина често публикуват клипове и снимки от съвместни почивки на различни дестинации. На някои от кадрите се вижда и майката на Кадиев – Катерина Евро, която демонстрира много добри отношения с новата си снаха.