ПСЖ бесни на колегите си от Челси заради провален трансфер

Шефовете на Пари Сен Жермен са бесни на колегите си от Челси заради проваления трансфер на Хаким Зиеш. Двата клуба бяха постигнали договорка за преминаването на мароканеца под наем на „Парк де Пренс“, като и самият футболист отпътува за Париж и мина всички задължителни прегледи.

Поредица от гафове, основно от страна на лондончани, обаче попречиха сделката да бъде завършена и футболистът да бъде регистриран навреме. Така всичко пропадна в последния момент, а Зиеш се прибра на „Стамфорд Бридж“.

Според журналистът Кавех Солекол от „Скай Спортс“, в ПСЖ са изключително ядосани от това развитие на нещата и са се заканили повече за не правят бизнес с този клуб.

„Снощи бе абсолютна неразбория. Челси едва ли отново ще се появи пред вратата на ПСЖ. Така не се прави бизнес и не може да се отнасяш към един играч по този начин“, са споделили пред Солекол източници от „Парк де Пренс“

Провалената сделка е сериозно разочарование и за самия Зиеш, който почти не играе от началото на сезона в Челси и се надяваше, че с трансфера си в ПСЖ ще получи възможност да възроди кариерата си. Изглежда обаче той ще продължи да търка пейката на „Стамфорд Бридж“, особено след като клубът привлече и Михайло Мудрик, Жоао Феликс и Нони Мадуеке.