Проф. Мермерски-младши: Витаминозна бомба с краставици и спанак за силен имунитет

Проф. Йонко Мермерски – син на покойния лечител проф. Христо Мермерски, живее в САЩ повече от 30 години. Възпитаник е на Националната математическа гимназия и е завършил химия в Американския университет във Вашингтон. Преподава на над 1000 студенти по медицина, повечето от които понастоящем са практикуващи лекари. Заедно с баща му са разработили стотици целебни рецепти на база силата на природната медицина. В началото на лятото проф. Мермерски-младши даде няколко ценни съвета как да подсилим организма си и да се отървем от хроничните болести на сърцето, мозъка и всички важни органи.

„Тялото се нуждае от определен минимум вода, за да изведе токсините от тялото. Питейната вода също е много важна.

Пиенето на вода в определен момент максимално влияе върху функцията на организма. Две чаши вода след събуждане помагат за активиране на вътрешните органи. Една чаша вода 30 минути преди хранене подпомага храносмилането. Чаша вода преди къпане помага за понижаване на кръвното налягане. Чаша вода преди лягане предотвратява инсулт или инфаркт. В допълнение водата преди лягане също помага да се предотвратят крампи на краката през нощта“, съветва на първо място проф. Йонко Мермерски.

„Тъй като клетките на всички тъкани и органи на нашето тяло се обновяват многократно, постоянно и изцяло, нашето тяло се състои от храната, която консумираме. Изключение правят само клетките на очните лещи, половината клетки на сърцето и клетките на централната нервна система (мозъка).

Пробиотиците в храносмилателната ни система (стомаха и червата) определят кои вещества от храната, която консумираме, се използват за изграждане на всички наши клетки и тъкани, а също кои вещества/материя се освобождават/изхвърлят от нашето тяло. Всички части на тялото са съставени от клетки, които в тялото на възрастен човек са около 100 трилиона. Някои от тези клетки постоянно угасват и на местата им се образуват нови. За различните органи и тъкани на човешкото тяло пълният цикъл на актуализация отнема неравномерно количество време“, обяснява Йонко Мермерски.

Той дава рецептата за най-добрата напитка, която можем да приемаме ежедневно, за да обновим всички клетки в организма си и да се предпазим от вирусите и повече от 50 болести. Тя се състои от: 2 зелени ябълки, 2 краставици, 4 стръка целина, 2 шепи спанак, 1 лимон, 1 парче джинджифил. Всички съставка се блендират заедно и шейкът се изпива на гладно. Зелената витаминозна бомба подсилва имунната система повече от всички други препарати и подсигурява здрава стомашна среда. Това е от изключителна важност, тъй като човешкият имунитет се формира именно в стомаха.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share