Проститутки превърнаха братска могила в бунище

В истинско бунище е превърнато пространството около паметник на загинали руски воини в боевете през януари 1878 година за освобождението на Пазарджик и Пловдив, установи репортерска проверка.

Край трите белокаменни пирамиди, където са оставили костите си 24 офицери и войници от лейбгвардейските полкове в боеве на 3 и 4 януари преди 141 години се въргалят стотици хартиени салфетки, интимни превръзки и други отпадъци. При пристигането на журналистите от храсталаците се разбягаха няколко мургави труженички, една от тях дори замери нечаканите проверяващи с камъни.

Берачи на грозде от близките лозови масиви само вдигнаха рамене на въпроса защо се допуска подобно поругаване на лобното място: така било от години, проститутките си „заплюли“ мястото и никой не бил в състояние да ги прогони.

Спрял за да задоволи естествените си физиологични нужди шофьор на камион призна, че и той преди време е ползвал „услугите“ на мургавите жрици: тук цената била в рамките на 5 евро, докато по отбивките за ТИР-ове на АМ „Тракия“ момичетата прибирали двойно и тройно.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share