Проститутката Александра: Генерал Мутафчийски уби платената любов

Проститутката Александра: Генерал Мутафчийски уби платената любов

Герой и спасител от коварния вирус за повечето българи, ген. Мутафчийски се заби като трън в очите на жриците от най-древната професия. Всеки път, когато председателят на Националния оперативен щаб размахва пръст от екрана, либидото рязко спада, убедена е жрицата Александра, която от 7 години работи на собствен терен в елитен пловдивски квартал.

За първи път тя е притеснена от сериозния отлив на клиентела. Оборотите са паднали тройно, като през зимните месеци се очаква тази тенденция да се засили заради увеличените случаи на заразени и по-високите разходи за отопление. Според Александра брифингите и сметките за ток притискат сериозно бизнеса й.

„Страхът от COVID-19 е по-силен от токов удар. Преди пандемията имах средно по трима на ден, през последните месеци обслужвам по един. През март все едно беше паднала бомба“, спомня си проститутката, чиято тарифа е 50 лева за половин час. За цял клиентите ползват 20 процента отстъпка и плащат 80.

Иначе цените в Пловдив стигат до 300 лева в зависимост от вида и качеството на услугата. Най-търсена в момента е френската любов без презерватив, за която мераклии са готови да се бръкнат няколко стотака. За Александра обаче венерическите заболявания и – не дай боже – СПИН-ът са много по-голям кошмар от коронавируса. Ако пипнеш срамна болест, можеш да останеш без доходи месеци наред, докато при COVID ще се вдигнеш на крака за нула време, смята жрицата.

Според нея най-големия удар понасят труженичките на улицата. Мерките при тях са съмнителни и почти никой не иска да си сложи главата в торбата за единия кеф.

При Александра, напротив – сеансът протича при спазване на всички противоепидемични мерки. Оборудвана е с промишлени количества дезинфектант, с който клиентите се поливат щедро още на прага. Парадоксът е, че понякога забравят или отказват да си сложат презерватив, но с маската не се разделят дори в леглото. Част от мъжете се отдават на любовни ласки, опаковани като за COVID отделение.

„Не свалят дрехите, през маската само очите им се виждат. Особено стриктни са военните. Има и такива, които настояват да им говоря за заразата, докато се забавляваме“, казва дамата. По думите на Алекс, тенденцията „нека се обичаме, без да се събличаме“ е резултат от социалната дистанция, която клиентите й спазват като предпазна мярка срещу вируса. Заразата превърнала в табу и гушкането с проститутка, за което много от мъжете настоявали преди пандемията.

Хит в момента е сексът по скайп, за който Алекс взима по левче на минута. Снимките и видеото, изпратени по интернет, струват 200 лева, тъй като са вид инвестиция и може да се използват многократно от любителите на платени ласки.