Пророчествата на Ванга: Три съдбовни промени ще разтърсят България

Пророчествата на Ванга: Три съдбовни промени ще разтърсят България

Три съдбовни промени чакат България и света до края на 2022 г. Пророчествата са на Ванга, съобщава blitz.bg. Агенцията припомня, че голямата българска гадателка, която почина преди 26 години, предрече най-големите събития в световната история като смъртта на принцеса Даяна и терористичната атака срещу кулите близнаци в САЩ на 11 септември 2001 г.

Пророчицата е „видяла” и катастрофата в атомната електроцентрала в Чернобил. Гадателката също така е говорила и че Съветският съюз ще престане да съществува.

За 2022 година Ванга е казала, че това ще е годината на промените. А прогнозите й за края й, честно казано, не вдъхват оптимизъм.

Петричката врачка говори за тъмни и мрачни времена.

Мистериозна епидемия

Пандемията от коронавирус, която отне милиони животи през 2021 г., ще се завърне, макар и под формата на епидемия от друга страшна болест. Очаква се тя да дойде от Сибир, където, в резултат на изменението на климата, замръзнали частици от вируса ще започнат да навлизат във въздуха.

Хората, които непрекъснато опитват да разтълкуват думите й, смятат, че става дума за нови щамове на COVID-19.

Битка за вода

Според прогнозите на Ванга в края на годината много страни и градове по света ще се сблъскат с голям недостиг на питейни източници и политическите последици от този проблем.

Лидерите в много страни спешно ще започнат да търсят алтернативни пътища за получаване на вода: „Ще има катастрофа. Няма да има вода. Хората няма да има какво да пият. Всички ще се бият за вода, ще я затварят в буркани. Ще стане по-скъпа от петрола и златото. Хората ще разменят злато за вода”, е казала ясновидката.

Ванга предупреждава и за природни апокалипсиси. Земята, според ясновидката, ще започне да отмъщава на хората за лошото им отношение с глобалните катастрофи.

Индия, която вече е една от най-бедните страни в света, ще започне да страда от масов глад. Всичко това заради 50-градусовите жеги и скакалци, които ще нападнат останалите след сушата посеви.

„Тежки атаки от наводнения“, според гадателката, ще ударят страните от Азия и Австралия. В тези части на света учените ще започнат да регистрират много земетресения и цунами.

Извънземно нашествие

Едно от най-фантастичните предупреждения на ясновидката звучи по следния начин: На Земята ще нахлуят извънземни, които ще изпратят астероид на планетата. Резултатът от такава „среща“ обещава да бъде чудовищен.

Как точно ще се случи извънземната атака и как земляните ще реагират на посещението им, Вангелия не е уточнила.

За началото на следващата година гадателката пък е предрекла промяна в орбитата на Земята.