Приятел на убитите българи във Варна: Имаха драматична връзка

Приятел на убитите българи във Варна: Имаха драматична връзка

Двамата българи, убити при касапницата във Варна, са имали драматична връзка, разказа един от близките им приятели пред Нова ТВ.

„Митко ми е приятел от 20 години. Диляна също е една от най-добрите ми приятелки. Митко беше добър, умен човек. Занимаваше се с бизнес инициативи – с туроператорска дейност, а след това и с недвижими имоти. С третата жертва се познаваме от около седмица-две. Митко ни запозна. В тази компания не мисля, че е имало подобни неща. Митко и Диляна имаха връзка около 2 години- драматична, тежка връзка. Всяка раздяла той я приемаше много тежко. Може би това е и причината за трагедията”, заяви Десислав Димитров.

Разследването по случая продължава. Изясняват се всички детайли около стрелбата в апартамента в центъра на морската ни столица. До момента е оповестено, че жертвите са 40-годишен българин, 23-годишна българка и шведски поданик на 41 г.

До трагедията вероятно се е стигнало след скандал между мъжът и жената от български произход. По първоначална информация връзката им приключила драматично преди месец.

В района около сградата, където беше извършено убийството, все още има засилено полицейско присъствие

По-рано днес главният секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов поясни, че става дума за двойно убийство с последвало самоубийство.