Преслава проговори за отношенията си с Галена – скарани ли са?!

Преслава проговори за отношенията си с Галена – скарани ли са?!

Преди няколко години стана ясно, че едни от най-талантливите родни поп-фолк певици – Галена и Преслава, са стигнали до скандал. Навремето двете заедно стартираха кариерите си и даже са живеели заедно, помагайки си във всичко, но след това красавиците се изпокараха и така и не се разбра причината за това, пише Vbox7.

Двете удържаха на изкушението и никога не споделиха защо настъпи разрив в дружбата им във времето. Дори по време различни интервюта певиците са отбягвали тази тема или са казвали, че всичко между тях е просто страхотно, но просто понякога са на различно мнение.

Двете кралици няма как да не стопят ледовете помежду си- все пак през годините имат страхотни общи хитове. Всички знаем, че Преслава напоследък дружи само с Константин и Софи Маринова – останалите колеги явно са си останали просто хора, с които работи една и съща професия.

И за да стане още по-интересно, Преслава реши да отговаря на въпроси от последователи, които, разбира се, нямаше как да пропуснат възможността да я разпитат и за това. На въпроса „С Галена ще се сдобрите ли някога?“ отговор не липсваше, а дори напротив. Поп-фолк кралицата беше точна, кратка и ясна в думите си: „Не сме скарани. Говорим си, просто не сме толкова близки както преди. Винаги ще е моето слабо място!“

Интересно ни е дали Галена би отговорила по същия начин на въпроса, ако реши да даде възможност за въпроси на голямата си аудитория. Сигурни сме, че следи какво публикува колежката ѝ, така че няма как да пропусне този откровен отговор.