Полина се закани, че няма да е като бившите на Благо Джизъса

Полина се закани, че няма да е като бившите на Благо Джизъса

Полина Спасова, новата съпруга на бившия футболист Благой Георгиев, все още се жегва от немилите коментари в социалната мрежа по неин адрес. Досега тя не е била във фокуса на медийното внимание и вперените в нея погледи очевидно я притесняват, пише каналът Vbox7.

Така например само няколко дни, след като боядиса косата си руса, но беше сравнена със Златка Райкова, Полина отново върна черния цвят в косите си. Въпреки това обаче сравненията с предишните жени в живота на съпруга ѝ не спират.

„Защо всички се опитват за Ви сравняват с бившите на съпруга ви“, попитаха я в Instagram.

„Интересно им е да сравняват, да има интрига и т. н. Последно пиша по тази тема – няма как да приличат на мен, нито аз на тях“, категорична е Полина.

Любопитното в случая е, че и тя, и Златка, бившата на Благой Георгиев, пускат възможност на своите последователи да им задават въпроси именно в неделя. Случайност или не, със сигурност изборът на ден прави впечатление.

Една от основните разлики между бившите на Джизъса и Полина е фактът, че последната е фен на българската зима. В сезона, когато всички инфлуенсъри стягат багажа за екзотични почивки, Полина показва, че е фен на планината, снега и българската зима.