Позеленяха от яд в „На кафе“! Водеща на Гала прескача в bTV

След драмите и ожесточените скандали в „На кафе“, Ева Веселинова минава към конкуренцията. Блондинката бе уволнена от шоуто на Нова тв „На кафе“ в края на миналия телевизионен сезон и до момента няма официално нова назначение. Преди дни обаче намекна, че скоро може да застане пред камерите, и то във все още най-гледаната телевизия в страната.

Амбициозната бивша „господарка на ефира“ отправи недвусмислен знак към своите фенове, че наближава времето, в което те отново ще я гледат на екран. Тя публикува в социалните мрежи снимка, на която позира пред НДК, където все още се помещават редакциите и администрацията на Би Ти Ви.

И написа в коментар към кадъра: „Когато откриеш пътя, животът винаги сменя посоката. А на теб нищо друго не ти остава, освен да даваш най-доброто от себе си!“. Това със сигурност не са случайно хвърлени в пространството думи, убедени са бивши колеги на Ева, които познават нейния стил на поведение.

Според тя Веселинова най-вероятно намеква, че очаква съвсем скоро посоката на живота й да поеме именно към Би Ти Ви. Още когато стана ясно, че вече няма да работи в „На кафе“, тя подчерта, че има планове за собствено предаване. От думите й тогава стана ясно, че подготвя нова концепция, която няма нищо общо с шоуто на Гала.

Заговори се, че май става дума за социален проект – любимата тема на Би Ти Ви. Известно е, че тази телевизия има афинитет към всякакви социални и благотворителни каузи, с които редовно обвързва своите продукции.

Ето защо Ева Веселинова има най-големи шансове да попадне там именно с такъв проект. От друга страна, това е нейната любима тема, така че с Би Ти Ви имат общи черти, пише „Уикенд“.

Не е изключено бившият шеф на Ева – Маги Халваджиян, също да е ударил рамо на амбициозната блондинка, препоръчвайки я на когото трябва. Преди време той направи същото и с Мария Игнатова. Арменецът обяви, че лично е предложил на продуцентите на „Папараци“ Андрей Арнаудов и Иван Христов да им „даде назаем“ водещата си, за да я ползват на мястото на Венета Райкова, докато самият той намери проект, в който да й предложи работа.

Ева Веселинова, също като Мария, се радва на завидна популярност, макар че отдавна не е на екран. Въпреки че е безработна, тя продължава да бъде търсена като лице на различни каузи и благотворителни събития. Освен това се знае и че като репортер е доста настъпателна и би могла да прави своя рубрика в някое от предаванията на Би Ти Ви.

Наскоро там се оголиха места, защото някои от репортерите родиха и излязоха в майчинство, а други се готвят тепърва да поемат по същия път. Няма да е голяма изненада, ако при това положение на нещата блондинката е успяла да си спечели покана за работа в Би Ти Ви.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share