Победителката от „Ясновидци“ Марияна Николаева: Чака ни тежка зима, няма да има лекарства!

Победителката от „Ясновидци“ Марияна Николаева: Чака ни тежка зима, няма да има лекарства!

Марияна Николаева е победител във втория сезон на българското риалити „Ясновидци“. Родена през 1975 г., живее във Варна, омъжена, с две деца. Преди време стигна до 4-то място в украинското международно тв състезание за феномени „Битката на екстрасенсите“.

Участвала е и в редица други тв състезания за хора с паранормални способности, като „Екстрасенси детективи“, „Екстрасенси водят разследване“ и др. Миналия март прогнозира, че войната в Украйна няма да свърши бързо, а ще се проточи 3-4 години.

Сега Николаева дава прогноза за предстоящите месеци и живота в България. „От онова, което аз виждам, ще имаме малко по-тежка зима като условия, говоря за виелици и поледици, но не масово. Снега ще го има, но няма да се задържа. За разлика от миналата година, да речем, сега ще бъде с малко повече студ и сняг. От информацията свише, която ми се дава, ще се стигне до някакъв дефицит на лекарства и медицински консумативи, спирт. Цените на лекарствата също ще скочат. Доставките на горива в един момент ще станат проблемни в България“, казва ясновидката.

Тя предрича, че ще има нова Ковид вълна през ноември-декември, но строги мерки не се очакват. До режим на тока у нас няма да се стига, а бежанска вълна от Украйна към България ще има по Коледа.