Плеймейтката Жанета се върна с гръм и трясък, във „Фермата“ зяпнаха от почуда

Плеймейтката Жанета се върна с гръм и трясък, във „Фермата“ зяпнаха от почуда

Плеймейтката Жанета Осипова се завърна с гръм и трясък в риалитито „Фермата“, след като само преди няколко седмици отпадна от шоуто. Блондинката влетя като торпедо през портата и с възторжени писъци се метна в прегръдките на изумените участници.

По петите я следваха още три бивши риалити героини – художничката Антония, талисманът на „Левски“ Дана и адвокатката Милена. Всички те получиха шанс отново да влязат в стопанството и да се изправят една срещу друга в поредица от битки. Победителката ще спечели правото да остане в шоуто и да продължи играта.

„Готова съм на всичко! Ще се раздам на макс, ще оставя душата си на Арената, ще се боря със зъби и нокти и, ако трябва, накрая ще лазя“, заяви Осипова преди първата битка с конкурентките си.

В последвалата изтощителна надпревара, Жанета, Антония и Милена се справиха по-бързо с коването на пирони, цепенето с брадва и рязането с трион от Дана и тя отпадна за втори път от шоуто. В следващите дни трите оцелели в изпитанието отново ще премерят сили, докато накрая остане само една от тях.