Петър Димков: Кестен в джоба против лоши очи!

Петър Димков: Кестен в джоба против лоши очи!

Кестените, които в есенния сезон непрекъснато виждаме около себе си, могат да влияят на енергийната вибрация, като зареждат и успокояват тялото. Кестенът е смятан за магическо дърво, тъй като листата му напомнят на човешка длан и винаги са свързани с тайнственото. За сънищата под кестеново дърво се вярва, че са пророчески.

В миналото вавилонските жреци оставяли болния да преспи три нощи под разлистен кестен и едва тогава произнасяли заклинанията за здраве. Смята се, че кестен в джоба ни пази не само от лоши очи, уроки и прокоби, но и от 40% от вредното влияние на мобилните телефони и другите безжични устройства.

Три кестена пред монитора на компютъра пък също пазят от вредното му лъчение. Те се свиват бързо и това е така, защото филтрират опасното електромагнитно лъчение. А него го има навсякъде – от микровълновите печки до хладилника и сешоара.

Народният лечител Петър Димков също вярвал, че кестенът има способността да зарежда тялото с енергия. Само 2-3 диви кестена, които носите със себе си, могат да ви действат като естествен талисман срещу негативната енергия около вас.