Пелинът чисти дома от завист и лоша енергия

Пелинът чисти дома от завист и лоша енергия

Завистта на другите хора към семейното ви щастие може да бъде сериозна пречка в личните ви отношения. Трудно е да се предпазите от комуникацията с хора, които могат да носят отрицателна енергия във вашия дом.

Случва се човек, който посещава дома ви, да изпитва враждебност към вас и вашето семейство. Тогава става много трудно да се защитите от разрушителното въздействие, което навлиза постоянно в биополето ти. На първо място, необходимо е редовно да почиствате дома си от натрупаната отрицателна енергия.

Ще ви трябва малко светена вода, църковна свещ и колекция от билки (пелин, маточина и сухи листенца от роза). Изчистването от завистта и конфликтите трябва да се извършва на 19 лунен ден на всеки месец.

Първо почистете и се опитайте да изхвърлите излишните и счупени неща. Смесете светената вода с обикновена вода. Обикаляйки дома си по часовниковата стрелка, като започнете от входната врата, поръсете всички ъгли с подготвената вода.

След това запалете църковната свещ и преминете през цялата стая по същия начин, спирайки се на всеки ъгъл. Там, където свещта пука или пуши, има концентрирана отрицателна енергия. Поставете свещта в чинийка със сол, така че да изгори до края. Увийте свещта и използваната сол в носна кърпа и я оставете у дома за три дни.

Местата, където сте намерили отрицателна енергия, трябва да бъдат допълнително почистени. За да направите това, смесете равни части от пелин, маточина и листенца от роза и поставете малка щипка от тях на онези места, където свещта е димяла.

Три дни по-късно всичко трябва да се извади и да се увие в шал заедно със запалената свещ и останалата сол. Този пакет трябва да бъде изхвърлен далеч от дома. Обредът ще ви помогне да премахнете безпричинните кавги у дома и да разсеете завистливата енергия.