Певицата Рени посочи болката си, малкият й син може да избяга

Рени живее в страх, че и малкият ѝ син Аспарух ще избяга от нея, когато стане пълнолетен, пише varna24.bg, позовавайки се на HotArena.

Тревогата ѝ е провокирана от усложнените ѝ отношения с батко му Борис. Преди 2 години и половина той се изнесе на квартира и не желае да контактува с известната си майка. Макар че е имало караници помежду им, Рени е убедена, че за решението на големия ѝ син е повлиял баща му Борис Пилософ.

„Това ми е болна тема“, споделя певицата за прекъснатата връзка с Борис-младши. Тя отчита, че има известна вина. Проявила строгост, когато големият ѝ син, все още ученик, започнал да отделя голямо внимание на компютърните игри. Рени, която е разделена отдавна с бащата на момчетата си, била непримирима.

Настоявала Борис-младши да набляга над уроците, а не над компютърните игри. В крайна сметка настояването от страна на певицата довела до отдалечаването на сина ѝ от нея. След поредица от спорове и продължително напрежение, когато станал пълнолетен, Борис-младши решил да се изнесе на квартира, за което баща му помогнал. Тъкмо затова, Рени вярвала, че бившият ѝ мъж има принос за влошените отношения с големия ѝ син.

„Тази строгост ми изигра лоша шега. Затова с малкия ми син сега се старая да не съм чак толкова строга. Отчитам го като грешка – и в единия, и в другия случай, но като нямам подкрепата на другия родител, напротив – той само чака да сбъркам някъде“, сподели изпълнителката на хита „Като птица“.

В последно време певицата е силно притеснена, че ситуацията може да се повтори и с малкия ѝ син. Тревожи се, че когато порасне, и Аспурух може да прекъсне контакт с нея, след най-малкото им спречкване, и да се изнесе от дома им. Особено, ако се ползва с подкрепата на баща си. Рени се старае много да предотврати подобен сценарий, като тушира строгостта и взискателността си като родител. И все пак на моменти може да ѝ се наложи да прояви твърдост за доброто на детето си. „Страхувам се за малкия ми син да не последва примера на брат си“, призна Рени тези дни.

Откакто се разведе с бащата на синовете си, а това беше преди доста време, Рени не намира нова любов. Не я търси усилено, но певицата има друго обяснение за липсата ѝ.

„Имам чувството, че мъжете се страхуват от мен, може би си мислят: „Не можем да си позволим тази жена, тя кой знае какви претенции има“, сподели Рени. Тя се е фокусирала върху грижите за малкия си син и кариерата си. Ходи по участия, а в последно време работи по нова песен.

„Не мога да кажа, че нямам време за нова любов. Не ме е намерила може би любовта“, каза певицата, припомня HotArena.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share