Паласки в поп фолка: Галена се ошишка съвсем

Галена уверено върви по пътя на пухкавите си колежки ДесиСлава и Андреа. Певицата още не е свалила няколкото килограма, които качи по време на карантината, категорични са зрители след последната й изява по телевизията. И при това съвсем не без основание.

Певицата се появи в безупречно елегантен черен гащеризон в студиото на Btv, който обаче не можа да крие наедрелия й ханш.

Тя явно разбра, че не може да носи разголените тоалети, с които ходи по участия и които ясно показват паласките й, затова смени стила и тръгна облечена като монахиня –с дълъг панталон и затворено деколте. Още през лятото фенове на чалгата установиха, че Галена е далеч от върховата форма, в която бе през март.

Мама-ураган понапълня в последните месеци заради коронавируса, който изкара през лятото, карантината преди това и липсата на спорт през цялото време. На cнимĸи oт нeйнo yчacтиe в ĸpaя нa ceптeмвpи, Гaлeнa изглeждa пoнaпълнялa. Зa cpaвнeниe, нa yчacтиe в cъщoтo зaвeдeниe пpeз мapт xитoвaтa пeвицa дeмoнcтpиpa пepфeĸтнa фopмa, пише Хотнюз.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share