Пак блокираха БНТ, обстрелваха с яйца политолога със средния пръст

Протестиращите срещу правителството на Бойко Борисов за пореден петък блокираха сградата на БНТ на „Сан Стефано“ 29 след излъчване на публицистичното предаване „Панорама“. Този път заклещен се оказа правосъдния министър Десислава Ахладова, прочула се с репликата „Благодаря за оказаното ми удоволствие“ при назначението й на мястото на Данаил Кирилов.

В предаването „Панорама“ взе участие и политолога Стойчо Стойчев, който бе обстрелван с яйца от протестиращите на излизане от сградата. Въпреки огромния брой полицаи, Стойчев не бе опазен от яйчената канонада. Той обаче някак си сдържа нервите си. Странно, но нито един не бе задържан, макар случката да приличаше повече на улична саморазправа, отколкото на мирен протест.

Политологът Стойчо враждува с протестиращите, след като на 18 август се оказа сред блокираните шофьори заради внезапна окупация на кръстовището пред Румънското посолство. Тогава Стойчев се оплака, че колоездач захвърлил демонстративно колелото си под гумите на колата му, а след това протестиращите го набедили за провокатор.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share