Павел Глоба с тежка прогноза за тези зодии през декември

Павел Глоба с тежка прогноза за тези зодии през декември

Руският астролог Павел Глоба разкри прогнозата си за декември и за съжаление представителите на шест зодии ще имат наистина труден период и проблемите за тях ще валят един след друг. Препятствия ще възникват както в личния живот, така и на работното място, добавя астрологът.

Овен

Ключова опасност в края на годината за този знак ще бъде времето. Студовете и силните ветрове могат лесно да разболеят Овните. В личния живот обаче не се очакват сътресения, успокоява Глоба.

Телец

С настъпването на декември в семейния живот на Телците ще настъпи застудяване. Представителите на знака ще бъдат фокусирани да докажат на всички собствената си правота, което ще се отрази негативно на отношенията им с близките.

Близнаци

Представителите на този знак, според Глоба, трябва да се пазят от предателство от най-близкия си кръг. В същото време при семейните е възможна изневяра, а на работа – интриги от колеги.

Дева

През декември Девите могат да се сблъскат с недоброжелатели. Те ще направят всичко, за да унищожат репутацията им на работното място.

Везни

Везните са изложени пред риск от проблеми на работното място. Заради голямото натоварване крайните сроковете могат да бъдат нарушени, а това ще се отрази негативно на отношенията им с шефовете.

Стрелец

Личният живот на Стрелците може да пострада през декември. На семейния фронт ги очакват скандали и неразбиране от страна на половинката. Това ще ги раздразни и ще се отрази негативно на активността и желанието им за работа