Официално от МВР: Швед, бандит и млада жена са разстреляните във Варна

Установена е самоличността на трите трупа, открити днес в апартамент в центъра на Варна. Това съобщи преди минути окръжният прокурор на Варна Красимир Конов.

Сигналът за жестокото престъпление е подаден от съседи в 10.15 днес, чули изстрелите. Жертвите са двама мъже и една жена. Според първоначалната информация те са застреляни с картечен пистолет. Съседка разказа, че жилището, в което е станало тройното убийство, е имало наематели. Комшии често подавали сигнали в полицията заради шумните партита.

Единият убит мъж е шведски гражданин с инициал Н. Л. , на 41 години, трупът на другия мъж е на криминално проявен варненец на 40 години, третата жертва е 23- годишна жена с инициали Д.П. Назначена е аутопсия. При претърсването на жилището са открити и огнестрелно оръжие и боеприпаси, съобщиха още от прокуратурата. Полицаите са намерили автомат и три пистолета – боен и преправени газови. Разпитват се свидетели по случая. Назначена е и балистична експертиза. Стана ясно, че наемател на злополучният апартамент е бил варненецът Д.Г. на 40 години.

Според неофициална информация, в момента на престрелката в жилището е имало още двама души, а млада жена е успяла да избяга, скачайки през терасата. Отведена е от екип на „Спешна помощ“. Разследването на случая продължава, разпитват се свидетели, съобщи Конов.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share