Отвлеченият от „Наглите“ Киро Киров държан 17 дни в ковчег, завързан с верига за стената

„Минаха 11 години откакто ме отвлякоха. Взеха ме в кола, държаха ме 17 дена в ковчег, завързан с верига за стената, не знаеш дали ще излезеш, не знаеш кога някой изрод ще влезе да ти отреже пръст или уши. Хванаха 18 души, осъдиха 4, останалите били само охранявали, те не са виновни“, разказа пред Канал 3 бизнесменът Киро Киров.

„Отвлечените са 12, аз бях 11-ият. Теорията, която развиват полицаите, групата трябва да е поне от 12 души, а пуснаха 14 души, някои бяха свидетели, които трябваше да скрият“, обясни Киров.

„Животът ми тотално се промени, синът ми плати 517 000 евро. Когато той е хвърлил парите от моста, на следващия ден се е появило в медии, че това е станало, откъде са знаели?

Вероятно изтича някаква информация, когато ме освободиха разказах абсолютно всичко, след това обаче се появи чувство на страх и неувереност и не казах всичко на следователите“, сподели жертвата на отвличане.

„Пребиха ме след като се опитах да разбия страничното стъкло с крак, те слушаха радио К2. Останах с впечатление, че са полицаи, защото ми взеха оръжието за секунди, добре обучени хора.

Единият от „наглите’ ме попита дали смятам, че са ме отвлекли полицаи. Ако срещна някой от освободените от „Наглите“ няма и да ги позная, а те мен да. Защо им слагат качулки, а хората на улицата да не знаят – този е убил, този е изнасилил…“, попита реторично Киро Киров.

„Сега нямам пари, тогава имах, сега само за отмъщение могат да ме търсят, само аз критикувам, че са им малки наказанията, че са убийци“, завърши той.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share