Осмокласник уби момиче на улицата в село Скобелево

Ученик от осми клас в град Павел баня е задържан за убийство на момиче от родното му село Скобелево, трагичният инцидент е станал около 17,00 часа на улицата при все още неизяснени обстоятелства, съобщиха от ОД на МВР-Стара Загора.

Задържаният Туджай е разпитан с помощта на психолози, тежко ранената шестокласничка Диана е починала от остра кръвозагуба докато са е прекарвали с транспорт на близки към ЦСМП-Казанлък на центъра на близкото село Асен.

Според запознати разпрата между 14-годишният тийнейджър и с годината по-малката от него хлапачка е била заради някаква вещ, двамата се познавали от преди, но никой не знае дали са имали някакви други взаимоотношения. Образувано е досъдебно производство, от прокуратурата ще задържан Туджай за 72 часа, вече са разпоредени няколко спешни експертизи в това число и психолого-психиатрична, за за бъде изяснено в какво душевно състояние е било момчето.

Убийството потресе село Скобелево, хората недоумяват какво е могло да накара иначе тихият и хрисим Туджай да извади нож срещу непълнолетното момиче.

Споделете това с Вашите приятели:
Pin Share